QolorTech acte de presence op de Plastics Recycling Show in de RAI te Amsterdam

QolorTech acte de presence op de Plastics Recycling Show in de RAI te Amsterdam

21 februari, 2017

Op 29 en 30 maart geeft QolorTech BV acte de presence op de Plastics Recycling Show in de RAI te Amsterdam.

De PRS is een beurs waar plastic verwerkers, grondstofleveranciers en machineproducenten elkaar ontmoeten met als doel het gebruik van recyclaten te promoten in breedste zin van het woord.

QolorTech is als producent van hoogwaardige kleur- en additief-masterbatches al sinds jaar en dag aanwezig op de markt van recyclaat-verwerking met genoemde masterbatches maar ook met oplossingen waardoor het inzetgebied van recyclaten aanmerkelijk vergroot kan worden.

Hierbij moet gedacht worden aan kleuroplossingen waarmee het hogere segment van bijvoorbeeld de tuinmeubelmarkt bediend kan worden tot en met het verlengen van de levensduur van op recyclaat gebaseerde artikelen voor buitentoepassingen of het vergroten van de verwerkings-mogelijkheden.

QolorTech beschikt over uitgebreide analyse-mogelijkheden zowel op het vlak van veroudering en verouderings-effecten als op het bepalen van onzuiverheden.

Reden te meer om de stand van QolorTech te bezoeken en met ons team van specialisten te discussiëren over de uitdagingen waarmee Uw firma geconfronteerd wordt.

We nodigen U uit ons te bezoeken op stand B87.