Masterbatches

Masterbatches zijn toevoegingen die kunststoffen inkleuren of bepaalde eigenschappen toevoegen aan kunststoffen. QolorTech ontwikkelt masterbatches die toepasbaar zijn in uiteenlopende markten. Door onze enorme ervaring op het gebied van coloristiek, additieven en dispersietechnologie bieden wij een complete en kwalitatieve dienstverlening.

Kleur, zwart, wit
AWe hebben een breed assortiment in standaard wit, zwart en terracotta masterbatches. Daarnaast ontwikkelen we klantspecifiek masterbatches. In nauwe samenwerking met jou als klant ontwikkelen we de optimale kleur, korrelgrootte en samenstelling van de masterbatch. Onze QolorTech kleur, zwart, wit en terracotta masterbatches hebben we geregistreerd onder de naam Masterminds®. Lees meer over:
●    Kleur masterbatches
●    Zwart masterbatches
●    Wit masterbatches
●    Terracotta masterbatches

Additief
Masterbatches kunnen ook bedoeld zijn om de eigenschappen van kunststof producten te veranderen. Bijvoorbeeld een bepaalde ruwheid of glans toevoegen. Dan spreken we over additief masterbatches. QolorTech heeft een uitgebreid pakket additief masterbatches, die we hebben geregistreerd onder de merknaam HiQontrol®.
● Lees meer over de additief masterbatches