Kleur masterbatch

Bij QolorTech ontwikkelen we de kleur masterbatches op maat en in nauwe samenwerking met onze klanten. We streven hierbij altijd naar de beste oplossing. Dat betekent niet alleen de juiste kleur, maar bijvoorbeeld ook een kosteneffectief product en de juiste korrelgrootte.

Werkwijze
Naar aanleiding van jouw wensen en ideeën gaan onze ervaren coloristen aan de slag in ons applicatielaboratorium. Aan de hand van een omschrijving of kleurmonster ontwikkelen we een nieuwe kleur. Dit resultaat koppelen we terug, zodat je als klant een goed beeld krijgt van de exacte kleur, korrelgrootte en samenstelling van het nieuwe product. We bespreken dan ook de kleurintensiteit. Soms kunnen we met een lager percentage kleurpigment volstaan, omdat de masterbatch in een bepaalde toepassing wordt gebruikt. En een lager percentage betekent natuurlijk lagere kosten. We maken daarom altijd de afweging van de meest effectieve en kostengunstige kleurintensiteit. Als het eerste concept akkoord is, maken we proefmonsters die de uiteindelijke productieomstandigheden zo goed mogelijk benaderen. Zo kun je als klant echt goed beoordelen of de masterbatch naar jouw wens is.

Meer weten over QolorTech kleur masterbatches?
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze masterbatch consultants.